MEDLEMSKAP

Medlemskap i LUSThuset


Vi har många olika tillställningar men det är samma medlemskap till alla.


Det finns vanligt medlemskap som är gratis och så finns det guldmedlemskap som kostar pengar.


Singelmän och par betalar 500:- per kalenderår för guldmedlemskap och singelkvinnor/annat betalar 300:- per kalenderår. Guldmedlemskap ger singeltjejer och par rabatt på Relaxklubbens onsdagsfester samt på Relaxklubben X-tra. För singelkillar är guldmedlemskap ett krav på Relaxklubbens onsdagsfester samt på LUST, dessutom ger det rabatt på onsdagsfesterna. Singelkillar kan endast ansöka om guldmedlemskap på plats på festen Relaxklubben X-tra. Singeltjejer och par ansöker om guldmedlemskap på Relaxklubbens hemsida.


Har du/ni någon gång varit på en tillställning hos oss så finns det en stor chans att du/ni har kvar ert medlemskap. Leta efter e-post från medlem@lusthuset.org eller från relaxklubben.com

REGLER FESTEN LUST:


1. Fråga med ord/gester, inte med händer!

Du frågar ALLTID om lov först och ser till att du får ett Ja innan du rör vid någon.


2. Ett Nej betyder alltid ett Nej!

Om du blir avvisad genom ögonkontakt, gest eller genom att någon säger "nej tack" så ska du omedelbart dra dig tillbaka utan att ifrågasätta eller vara påstridig.


3. Absolut kamera och mobilförbud!

Lämna mobiltelefon och/eller kamera i baren tillsammans med övriga värdesaker.


4. Nolltolerans mot fylla.

Det är tillåtet att ta med sig egen alkohol (förvaras i baren), men märkbar berusning accepteras inte.


5. Respektera andra medlemmars integritet och kontakata ALDRIG någon utanför klubben om detta inte är på förhand överenskommet. Detta gäller alla typer av sociala media, siter och IRL.


9. Du får ABSOLUT INTE berätta vad andra gäster säger eller gör på en fest för någon som inte varit där. Detta gäller även vår gästbok som är helt offentlig - nämn inte någon annan gäst där!

VETT OCH ETIKETT

 PÅ FESTEN LUST:


- Knyt kontakter och väck nyfikenhet i baren/loungen. Det är här, tidigt under kvällen som du knyter kontakter och skapar och visar intresse. Dyker du upp 19.55 så ger du inte andra eller dig själv någon chans att bekanta er med varandra.


- Använd kondom! Vi rekommenderar alla gäster att alltid använda kondom på klubben. Om inget annat är avtalat så ska du ta för givet att det är kondom som gäller.


- Lekrummen är reserverade för utlevnad och när det är dags för paus förflyttar vi oss till loungen för socialt umgänge.


- Säg till värdarna direkt, under festens gång om någon är för påstridig eller besvärar dig på något sätt! Vi vill kunna sålla ut besökare som inte håller måttet eller brister i respekt men för att veta vem det gäller behöver vi hjälp! Detta gäller även sånt som "inte är så farligt". Förminska inte ditt obehag, det kan vara flera som känner samma sak och då är det helt plötsligt ett stort problem!


- Var snäll och städa efter dig. Placera omslagspapper, torkpapper och använda kondomer i papperskorgarna som finns i varje rum. Spraya och torka av sängar, gynstol och knullgunga efter dig.

Medlemsansökan är stängd under sommaren!

Vi kommer tillbaka i augusti.