Kinky Pride Party

LUSThuset firar Pride med ett gigantiskt sista party

Sista festen i lokalen - alla är välkomna!


Ta med dig dina vänner och gå direkt från Regnbågsparaden till LUSThuset

och festa tillsammans med andra kinksters hela natten.

Inget medlemskap behövs - alla är välkomna - BDSM-utövare, swingers,

fetischister, queers, alla HBTQIA+ samt såklart alla våra allierade.


HUR GÖR JAG FÖR ATT FÅ VARA MED?

Det är bara att komma - ingen föranmälan, inget krav på medlemskap - betala i dörren med kort, Swish eller kontanter. Entréavgift 150:- person.
Insläpp mellan 18.00 och 22.00 eller tills det är fullt. Vi har över 1500 medlemmar och släpper in max 130 så det finns risk att det blir fullsatt denna sista episka kväll! Observera att vi INTE släpper in berusade personer! Vi kommer dessutom prioritera medlemmar och personer som kommer tillsammans med vänner eller partners. Vi kommer endast släppa in ett begränsat antal singelmän utan varken medlemskap eller sällskap.


VAD HÄNDER PÅ DEN HÄR FESTEN?

Fram till klockan 23.00 har vi lite tystare musik i hela lokalen så att alla kan mingla och vara sociala eller ha utlevnad. Klockan 23.00 öppnar dansgolvet på första våningen och DJ JUDGE ser till att hålla dansgolvet välfyllt.

På första våningen finns förutom omklädningsrum, dusch och bastu även en stor lounge med bar där du kan köpa alkoholfri dryck, fika och något enkelt att äta. Det kommer också att finnas ett område för utlevnad på första våningen fram till klockan 22.00

På andra våningen finns dels en större sal med massor av plats för att ha BDSM-utlevnad, replek, sex eller annan typ av utlevnad. Det finns ett klinikrum och ett flertal mindre privata rum för avskild utlevnad och ett stort landningsrum där det ska råda tystnad. Du får göra i princip vad du vill så länge det finns samtycke före, under samt efteråt och det inte stör andra gäster. Andra våningen kommer hela kvällen vara öppen endast för personer som avser att ha utlevnad tillsammans, oavsett vilken typ av utlevnad och oavsett vilken typ av konstellation ni är en del av. Du kan alltså inte gå upp på andra våningen ensam eller ens med en polare.

Utomhus har vi en stor helt insynsskyddad uteplats med en rökhörna, en mobil- och fotohörna med en fin scen så att alla som vill kan ta bilder på varandra och vi har byggt lite sitt- och ståplatser för fint utomhusmingel.


KVÄLLENS PROGRAM

18.00 - 22.00 (eller tidigare om det blir fullt) Insläpp
18.00 - 23.00 Fotohörna utomhus (ta egna bilder)
18.00 - 22.00 Biktstol på första våningen
22.15 Välkomsttal och allsång ”Avskedssång”
22.30 Dansstopp - lek för masochister
23.00 Dansgolvet öppnar!
03.00 Festen avrundas


VAR LIGGER LUSTHUSET?

Föreningen LUSThusets lokaler ligger i Högsbo i sydvästra Göteborg. Adressen är Victor Hasselblads gata 15 och det är ett stort, ljusgrått trähus. Ingången är genom den stora svarta metallporten på framsidan. 
Det finns en stor gratisparkering intill lokalen. Med kollektivtrafik tar du dig till Marklandsgatan och byter där till buss 82 eller 758 som går till hållplats Amalia Jönssons gata som ligger 200 meter från lokalen. 


KAN JAG BYTA OM PÅ PLATS?

Ja, det finns gott om plats både för att duscha, basta och byta om, vi har till och med en fin sminkstation! 


VAD SKA JAG HA PÅ MIG?

När vi har fest hoppas vi förstås att du vill klä upp dig, men vad som är uppklätt är olika för oss alla. Klä dig så att du känner dig fin, vi har ingen dresscode!


HUR FUNGERAR DET MED VÄRDESAKER?

På den här festen måste du själv hålla reda på dina värdesaker, de går inte att lämna in i baren. Lämna inga värdesaker i garderob eller omklädningsrum. Mobiltelefon får ENDAST användas i baren för att betala och i särskilt mobil- och fotohörn utomhus. 


HUR FUNGERAR DET MED ALKOHOL?

Vi säljer ingen alkohol. Du får däremot ta med dig egen alkohol så länge du lämnar in den i alkoholgarderoben i baren. Blir du full så kommer du bli ombedd att gå hem.


HUR FUNGERAR BAREN?

Vi säljer läsk samt alkoholfri cider och öl. Du kan köpa fika, isglass, chips, frukt, vegansk korv med bröd samt Billys pizza, både vegetarisk och vanlig. Du kan även hyra handduk. Vi bjuder på kaffe, te, godis och salta pinnar. 
I baren betalar du antingen med ett klippkort som du köper i entrén, med kontanter eller Swish. Vi tar inte kort i baren, endast i entrén. 


REGLER SAMT VETT OCH ETIKETT

Totalt foto och mobilförbud, lämna gärna mobil och värdesaker i baren. Nolltolerans mot fylla, droger och sex mot ersättning. Det som sker på festen stannar på festen. Acceptera andras olikheter, hos oss välkomnar vi mångfald. Se till att ha samtycke före du rör vid någon. Följ inte efter någon eller stirra på någon - på LUSThuset pratar vi med varandra. Ta ansvar för dina vänner och påminn dem om reglerna. Om någon bryter mot regler eller vett och etikett tveka inte att säga till värdarna eller barpersonalen.

Copyright 

LUSThuset 2018

Kontakt: info@lusthuset.org

Adress lämnas ut vid anmälan till event