Gudinnornas kväll

House of Femdom bjuder in till fest

- Gudinnornas kväll -

 

Pirrar det mellan benen när du tänker på femdom? Då är du välkommen till oss! Vi välkomnar såväl nybörjare som erfarna och vi blir extra glada över deltagare som tar mod till sig och vågar ta sig till en träff för allra första gången. Vi vill bryta isoleringen och bidra till att deltagarna växer som människor.

Just den här nationaldags-kvällen slår vi på stort och ställer till med fest! Kom och umgås med likasinnade och lev ut i våra härliga lokaler! Vi välkomnar Dominanta kvinnor och undergivna av alla könsidentiteter, både erfarna och nyfikna nybörjare. Du som aldrig vågat dig iväg på ett Femdom-event tidigare är extra välkommen! Vi har utformat kvällen så att även de som inte kommer tillsammans med något sällskap ska få behållning av festen och känna sig delaktiga genom att ha flera uppstyrda aktiviteter som naturligtvis är helt frivilliga att delta i.

 

NÄR:

Insläpp endast mellan 19.00 och 19.30, se till att komma i tid om du vill vara med! Klockan 02 är festen slut.

 

VAR:

Föreningen LUSThusets lokaler ligger i Högsbo i sydvästra Göteborg. Det finns goda möjligheter till kollektivtrafik och intill lokalen finns en stor gratisparkering. Adress och vägbeskrivning får du när du anmäler dig. På första våningen finns garderob för ytterkläder, lounge, bar, dansgolv, toaletter, omklädningsrum, dusch och bastu. På andra våningen finns en stor sal och ett antal mindre rum för mer avskild utlevnad.


HUR:

Alla välkomnas i dörren, får en namnlapp och blir visade runt i lokalen. Om du vill får du som är undergiven en biljett till en prova-på-station. Det kommer också finnas en önsketavla där undergivna kan sätta upp en lapp med något du skulle vilja vara med om under kvällen. I baren kommer det finnas en uppdrags-skål med små uppdrag som undergivna kan utföra och sedan redovisa till namngiven Dominant. Väl utfört uppdrag resulterar i en guldstjärna. Vem får ihop flest guldstjärnor under kvällen? Se fullständigt program för fler aktiviteter.


Alkoholfri dryck, frukt och fika finns att köpa för en billig peng. Du betalar med kontanter, Swish eller kort. Vi bjuder på kaffe, te och snacks samt en enklare vickning vid 23. Uppge i anmälan om du har allergier. Du får ha med dig egen alkohol som du lämnar in i baren och dricker med måtta.


Tänk på att samtycke gäller både före, under och efter träffen. Vi vill inte att du kontaktar någon på listan över "Deltagare" eller "Intresserade" på förhand och om du efteråt vill kontakta någon du träffat under kvällen måste du ha fått klartecken till detta under kvällen. Vill du gärna ha kontakt med andra deltagare före eller efter eventet så är du välkommen att skriva en rad i kommentarsfältet nedan.


PROGRAM

19.00 - 19.30 Insläpp
19.45 Välkomsttal - därefter fri lek för de som inte vill delta i aktiviteter
19.50 Kinky-bingo med fina vinster!
20.30 Prova-på-aktiviteter för undergivna. Använd biljetten du fick vid ankomst.
21.30 Biktstolen öppnar. Har du något att bekänna och är du beredd på att ta ditt straff?
22.15 Dansgolvet drar igång för de som är sugna att ta en svängom
23.00 Serveras enkel vickning så att alla orkar hela natten
02.00 Festen är slut och vi stänger lokalen


DRESSCODE:

När vi har fest hoppas vi förstås att du vill klä upp dig, men vad som är uppklätt är olika för oss alla. Klä dig så att du känner dig fin!


REGLER SAMT VETT OCH ETIKETT:

Totalt foto och mobilförbud, lämna gärna mobil och värdesaker i baren. Nolltolerans mot fylla, droger och sex mot ersättning. Det som sker på festen stannar på festen. Acceptera andras olikheter, hos oss välkomnar vi mångfald. Se till att ha samtycke före du rör vid någon. Följ inte efter någon eller stirra på någon - på LUSThuset pratar vi med varandra. På andra våningen håller vi en låg samtalsnivå och antingen ägnar oss åt utlevnad eller tittar på på behörigt avstånd och utan att störa. Ta ansvar för dina vänner och påminn dem om reglerna. Om någon bryter mot regler eller vett och etikett tveka inte att säga till värdarna eller barpersonalen.


MEDLEMSKAP:

Detta event är för medlemmar i föreningen LUSThuset. Medlemskap är gratis och du ansöker om det under fliken "Medlemskap" här på hemsidan. Du behöver inte uppge någon del av ditt personnummer, adress eller liknande för att bli medlem, det enda vi egentligen kräver är ett namn och en fungerande e-postadress som du kollar regelbundet.


Varmt välkomna önskar House of Femdoms Smicker och Ddeluxe  med crew!

ANMÄLAN TILL FESTEN:

 
 
 
 
..med utlevnadssällskap/partner
..utan utlevnadssällskap
 
 

Svar erhålles inom

48 timmar!

ENTRÉAVGIFT


Entréavgiften är 200:- per person och betalas i förskott via Swish eller banköverföring. 


I entréavgiften ingår kaffe, te och snacks samt en enklare vickning vid 23. Bra utbud av alkoholfri dryck, fika och frukt finns att köpa i baren. 


Betalningsinfo och adress kommer i mailet du får när du har anmält dig. 


FRÅGOR

Frågor ställes till House of Femdom-profilen på Darkside eller mailas till femdom@lusthuset.org.

Copyright 

LUSThuset 2018

Kontakt: info@lusthuset.org

Adress lämnas ut vid anmälan till event