TILLSTÄLLNINGAR

Våra återkommande tillställningar  på LUSThuset:

 

Föreningen LUSThuset arrangerar en lång rad olika tillställningar inom ett brett område och hyr dessutom ut lokalen till andra arrangörer.

 

På den här sidan presenterar vi kort alla våra egna tillställningar. Vissa har egna hemsidor och då hänvisar vi dit för mer information samt ansökan om medlemskap.

Tillställningar för BDSM-intresserade:

House of Femdom

 

Femdom-träffar var tredje torsdag för Dominanta kvinnor och undergivna av alla läggningar och könsidentiteter som är intresserade av Femdom.

Varje träff behandlar ett tema inom Femdom. 

Det kommer bli såväl diskussionskvällar som workshops och många tillfällen att möta likasinnade för att utbyta tankar och erfarenheter. 

 

House of Femdom har en egen profil på Darkside. Hemsida kommer.

fredagslust

 

Var tredje fredag mellan 19 och 24 öppnar vi upp huset för alla kinkymänniskor över 18 år som vill umgås, leka, mysa eller älska med vänner, partners, bekanta eller främlingar.

 

På första våningen kan du njuta i bastun, förfesta med polarna eller lära känna nya människor i loungen, hänga i baren, spela klädpoker vid spelbordet eller varför inte mysa i sofforna?

 

På andra våningen kan du leka doktor i Klinikrummet, binda eller bli bunden i rephörnet, vara med på cuddleparty, massera eller bli masserad eller utnyttja någon av alla sängar och BDSM-möbler som finns både i mindre rum och i leksalen. 

 

På fredagslust har vi ingen dresscode, ingen hög musik, inget dansgolv, inga fulla människor. På fredagslust kan både BDSM-utlevnad, fetisch-utlevnad samt sexuell utlevnad av olika slag förekomma och vi välkomnar alla könsidentiteter, alla läggningar, alla kinks, fetischer och sexuella praktiker - hos oss ska alla kunna känna sig precis som hemma. Känner du dig obekväm med något av detta så passar fredagslust förmodligen inte dig.

Club Sunset - www.clubsunset.se

 

Renodlade utlevnadsfester där alla gäster måste komma i sällskap med minst ett utlevnadssällskap. Våra fester är inte tänkta som främst sociala tillställningar utan som en möjlighet att ha utlevnad inför andra. Kom två, tre eller fem men inte ensam.

Club Sunset vill vara din egen trygga frizon där du kan leva ut dina allra hemligaste fantasier på ditt eget sätt utan att någon dömer eller ifrågasätter. Alla, oavsett kropp, könsidentitet och könsuttryck, sexuell läggning eller kink är lika välkomna.

Ingen dresscode på festerna utan du kommer klädd precis som du själv vill och eftersom fokus på Club Sunsets fester är fysisk och psykisk BDSM-utlevnad är musik samt musik- och samtalsvolym i lekutrymmen anpassade efter detta. Vi har tydliga regler som vi konsekvent följer.

 

Läs mer om Club Sunset och ansök om medlemskap på hemsidan: www.clubsunset.se

Tillställningar för swingers och icke-monogama:

LUST - www.lustfest.se

 

LUST hålls första lördagen i månaden och är en större swingersfest eller sexparty med tema, dansgolv och massor av härlig yta för häftiga äventyr och gränslös njutning.

På varje fest är det 70% par, 15% singelkvinnor och 15% singelmän.

Klä upp eller av dig, träffa nya och gamla vänner, flirta eller ragga ohämmat, njut och uppnå exstas.

Oavsett om du håller dig enbart till din partner eller om ni  involvera någon mer eller kanske flera så står njutning i fokus. Kommer du själv finns det möjlighet att träffa en eller flera tillfälliga partners för kvällen. Utforska din LUST i din egen takt, på ditt eget sätt!

 

Vi kommer  under våren 2019 att ha några extrafester som enbart riktar sig till par.

 

Läs mer om LUST och ansök om medlemskap på hemsidan: www.lustfest.se

Relaxklubben - www.relaxklubben.com

 

Relaxklubben har fest vissa onsdagar och fredagar, för singlar och par som vill släppa loss, ge sig hän och ha sex inför andra, antingen med en egen partner eller med någon eller några tillfälliga partners på klubben. Men det går precis lika bra att bara vill njuta av den härliga miljön, basta och vara social med avslappnade och sexpositiva människor. Festerna är könskvoterade så att det alltid är 1/3 kvinnor och 2/3 män. Vi garanterar ingen sex och vi kräver inte att någon har sex!

 

Relaxklubben har en egen profil på Bodycontact och på Darkside. Läs mer om Relaxklubben och ansök om medlemskap på hemsidan: www.relaxklubben.com

Relaxklubben X-tra - www.relaxklubben.com

 

Relaxklubben X-tra , ungefär en gång i månaden,  är en fest för kvinnor som gillar att ha sex med flera män samtidigt eller flera män efter varandra och för män som gillar att vara flera på samma kvinna. Könsfördelningen är 5-10 kvinnor/par och max 50 män. Ingen tidigare erfarenhet av liknande tillställningar behövs.

Kvinnorna bestämmer helt och hållet själva vad som ska hända och inte hända och med vem eller vilka. Inga krav och inga garantier, precis som alltid på Relaxklubben.

 

Relaxklubben har en egen profil på Bodycontact och på Darkside. Läs mer om Relaxklubben X-tra och ansök om medlemskap på hemsidan: www.relaxklubben.com

Separatistiska

tillställningar:

SPANQ 

 

SPANQ har paus tills vidare.

 

 

 

SPANQ är lesbiska fester för kvinnor och ickebinära som är sexpositiva och har ett intresse för BDSM, fetischism och/eller hedonism. På festerna kan de som vill utöva BDSM och/eller ha sex. Men det går precis lika bra att bara umgås. Ofta har vi olika prova-på-aktiviteter som exempelvis needleplay eller repsuspension och häftiga happenings som exempelvis glidmedelsbrottning.

Det finns dansgolv, sällskapsrum med bar, lekrum av olika slag och dusch och omklädningsrum. 

Copyright 

LUSThuset 2018

Kontakt: info@lusthuset.org

Adress lämnas ut vid anmälan till event