BOUND BY LOVE

LÄNGE LEVE KÄRLEKEN!

 

I sommar gifter sig Plejon och Julius men innan dess ska de ha en BDSM-vigselceremoni för att befästa sitt avtal och sina löften till varandra. Vad passar bättre än att göra det bland likasinnade, på en stor fest som hyllar kärleken? Vi tror på allas rätt till kärlek - oavsett läggning, könsidentitet eller sexuell och romantisk livsstil. Låt kärleken flöda den 27 april!


Fokus på festen är fysisk och psykisk BDSM-utlevnad samt självklart fantastiskt umgänge! Explicit sexuell utlevnad* sker med fördragna draperier i ett av de privata rummen som får disponeras 30 minuter i taget. Musiken och dess volym är anpassad för utlevnad, det finns ett dedikerat landningsrum och samtalsnivån och samtalsämnena i lekutrymmena ska spegla aktiviteterna som försiggår. Socialt umgänge hänvisas till sällskapsavdelningen i den stora loungen. Vi har ett stort omklädningsrum samt duschrum och en stor bastu. Det finns ett klinikrum med en modern gynstol samt undersökningsstol och brits, det finns en fantastisk bur, en travers för suspensioner, stora ytor för replekar och det finns ett flertal mindre rum med olika BDSM-möbler samt ett större, öppet lekutrymme både på första och andra våningen - totalt finns det 400 kvm lyxig, modern kinkylokal att njuta av! Vi släpper in max 100 gäster denna kväll.

 

KVÄLLENS PROGRAM

19.00 - 20.00 Insläpp
20.15 Alla hälsas välkomna
20.20 BDSM-vigselceremoni
20.50 Fri lek!
02.00 Festen avrundas

 

INFORMATION

Insläpp till festen sker endast mellan 19.00 och 20.00 och festen beräknas hålla på ungefär till 02 på natten. Alkohol får var och en ta med själv och förvara i baren men någon fylla kommer inte att tolereras. Märkbart berusade personer kommer avvisas. Alkoholfri dryck, fika och mycket enkel förtäring finns att köpa i baren. Betalning sker med kort, Swish eller kontanter. Observera att endast egen alkohol får medtagas, inte egen alkoholfri dryck.

Den här festen har ingen dresscode. Vi uppmuntrar gästerna att uttrycka sig själva och sin läggning, fetisch eller kink. Om det så är i latexcatsuit, prinsessklänning, läderstring eller jeans. 


VILKA FÅR KOMMA

I princip alla som är intresserade av BDSM och som är införstådda med och kan följa festens regler! Vi har inget medlemskrav på den här festen. Vi kommer dock begränsa antalet singelmän som kommer utan vänner eller utlevnadssällskap. Vi förbehåller oss rätten att tacka nej till gäster.


REGLER

På denna festen gäller SSC på allmänna ytor och RACK i privata utrymmen vilket innebär att edgeplay och lekar som kan uppfattas som obehagliga av andra** är tillåtet endast med draperier fördragna. I lekutrymmena är det de som har utlevnad som låter, åskådare håller en låg samtalston. I landningsrummet ska det vara tyst. Totalt mobiltelefon och kameraförbud i hela lokalen, värdesaker kan lämnas gratis i den bevakade baren. All utlevnad sker efter ömsesidigt samtycke och förhandling. Alla rengör efter sig vid lek. Har du några som helst problem med att se transpersoner, homosexuella, polysexuella eller på annat sätt normavvikande människor ha normavvikande utlevnad så stanna hemma. LUSThuset är och ska vara fullt av kärlek och fullständigt fritt från transfobi, homofobi, kinkshaming och annat som grundar sig i fördomar.


Varmt välkomna önskar LUSThusets Ulrica med crew!* explicit sexuell utlevnad syftar till aktiviteter som innefattar könsorgan, exempelvis omslutande/penetrerande sex.
** utlevnad som involverar bla. blod, knivar, nålar, viss breathplay eller mycket kraftigt våld

ANMÄLAN TILL FESTEN:

 
 
 
 
med partner/utlevnadssällskap
med vänner
ensam
 
 

Svar erhålles inom

48 timmar!

ENTRÉAVGIFT


Entréavgiften betalas i förskott via Swish eller banköverföring. 


150:- per person för alla som anmäler sig och betalar entréavgiften senast den 9/4.


200:- per person för alla som anmäler sig och/eller betalar entréavgiften efter den 9/4.


I entréavgiften ingår te, kaffe samt godis och frukt. Bra utbud av alkoholfri dryck, fika och mycket enkel förtäring finns att köpa i baren. Det kommer finnas veganska, glutenfria samt sockerfria alternativ.


Betalningsinfo och adress kommer i mailet du får när du har anmält dig. Entréavgiften betalas i förskott.

Copyright 

LUSThuset 2018

Kontakt: info@lusthuset.org

Adress lämnas ut vid anmälan till event